Известие

Collapse
No announcement yet.

Чек панел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
    Сега се зарових в мануала на 155 и в раздела за чек панела виждам, че е написано че колите с чек панел имат електронен модул който е свързан с чек панела. Реално панела с часовника е само като дисплей, а логиката която го управлява е контрол юнит - N59, локиран някъде до таблото с бушоните.
    Аз лично никога не съм виждал този контрол юнит (N59), но явно съществува, щом го пишат в описанието.
    Ето и самия файл с описанието
    Ми то тоя юнит 59 като гледамсие чисто реле някво бучнато на Fuse box-a , ще проверя довечера на моята, при мен поне няма празни гнезда почти
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      Сега се зарових в мануала на 155 и в раздела за чек панела виждам, че е написано че колите с чек панел имат електронен модул който е свързан с чек панела. Реално панела с часовника е само като дисплей, а логиката която го управлява е контрол юнит - N59, локиран някъде до таблото с бушоните.
      Аз лично никога не съм виждал този контрол юнит (N59), но явно съществува, щом го пишат в описанието.
      Ето и самия файл с описанието
      По точно и ясно от това което си дал колега просто и в Америка няма .Значи липсващия сноп жици идва точно от тази кутиика 59 а другите кабелчета от датчиците влизат точно в нея тези дни ще проверя за да мога евентуално да потвърдя инфото за което съм ти много благодарен.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от gaiska Покажи съобщение
        ... Лампата за нивото на течността за чистачките ми свети постоянно ...
        Има ли сме такава проверка? за нивото на течността за Чистачките?

С каква иконка е? И кога светва?
        Last edited by Tonimir; d.m.y г., 00:55.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
        AR 155 2.0 16v SUPER
        Toyota Corolla 2014 S Premium
        Moskvich 2140

Comment

Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
          Има ли сме такава проверка? за нивото на течността за Чистачките?

С каква иконка е? И кога светва?
          Най-лявата на чекпанела. Теоретично трябва да светва когато намалее течността в казанчето
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Добре де,на мен пък вчера забелязах,че ми мъждука на самото табло контролна лампа,която е за температурата на антифриза.Странното е,че тя колата беше току-що запалена,няма как да е кипнал антифриза.Защо мъждука тая ламБа-не е светнала напълно,просто леко просветва без да мига.

Comment

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
              Добре де,на мен пък вчера забелязах,че ми мъждука на самото табло контролна лампа,която е за температурата на антифриза.Странното е,че тя колата беше току-що запалена,няма как да е кипнал антифриза.Защо мъждука тая ламБа-не е светнала напълно,просто леко просветва без да мига.
              Работи ли ти уреда за налягане на маслото? Ако не ти работи има вероятност да са ти разменени кабелите за налягането на маслото и лампата за прегряване понеже са един до друг. При мен беше така и като си сложих работещ датчик и като подам газ светва лампата за прегряване
              Alfa Romeo 155 1,8 T.S. 8V, Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 10V

Comment

Абе то там е работата,че нямам уред за налягане на маслото-поради неизвестна за мен причина,таблото ми е като на 1.7 двигател,макар че не съм с тоя мотор.Като ми сменяха сега съединителя наистина майсторът беше разменил буксите на датчика,който дава инфо на уреда за температурата на водата(не на лампата за прегряване) и този за маслото,но ги оправи....освен да е разменил и още нещо.Ще огледам как стоят нещата.

Comment

Аз ги бях омотал кабелите на датчиците и като загрееше ми светваше лампата на ръчната.
                  Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

Working...
                  X